Incasso Nationaal en Internationaal

Onbetaalde facturen innen? Onze incasso specialisten en juristen zijn opgeleid en zeer ervaren.

Branche verkenning en debiteur herkenning leidt tot sneller en succesvoller incasseren.

Nationaal en internationaal opdrachten en invorderingen, wij doen het allemaal.

Begonnen in 2004 en uitgegroeid tot een mondiaal invorderingsbureau.

Opmaak contracten en overeenkomsten

Afspraken goed en eenduidig op papier zetten is niet altijd vanzelfsprekend.

Onze juristen zijn gespecialiseerd in diverse soorten contracten en overeenkomst. Zorg dat uw situatie goed en sterk is afgebakend.

U kunt bij ons terecht voor verkoopcontracten, arbeidscontracten en huurcontracten.

Maar ook voor concurrentiebeding en geheimhoudingsplicht.

Deurwaardersactiviteiten

Het aanbrengen van een dagvaarding of het executeren van een vonnis gebeurt door een deurwaarder. Alle overige juridische handelingen verzorgen onze juristen voor u.

Dit alles tegen de gunstigste voorwaarden en voordeligste tarieven.

Werkt u al samen met een deurwaarder? Dan zetten wij die samenwerking veelal voort onder gunstigere voorwaarden en tarieven.

Via onderstaande link treft u de huidige deurwaarderstarieven aan volgens de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG):

Bemiddeling bij geschillen

Het kan voorkomen dat partijen tegenover elkaar staan. Onenigheid drijft ze steeds verder uiteen. Bemiddeling kan bijdragen nader tot elkaar te komen. Onze juristen zijn ervaren, inventariseren de standpunten en vertalen dit naar een gezamenlijke draagbare oplossing.

Schuldbemiddeling

Het kan voorkomen dat men in financiële problemen terecht komt. Dit kan soms oplopen tot omvangrijke proporties. Schuldbemiddeling kan in een dergelijke situatie vaak uitkomst bieden.

Inkomsten en uitgaven cijfers worden op een rijtje gezet en plannen worden gemaakt.

Bent u of dreigt u in een financiële crisis te komen, dan helpen wij u graag.

U kunt ons bellen of mailen.

Voeren van verweer

Wordt een factuur betwist en staan de partijen lijnrecht tegenover elkaar?
Mogelijk dat een goed gesprek de lucht kunnen klaren.
Als een Rechtsbijstand of een advocaat zich meldt, dan bieden wij u de helpende hand.

Wij voeren voor u het formele verweer.

Onze juristen met vele jaren rechtbank ervaring staan u graag bij.

Bedrijfsrapporten

Uitgebreide bedrijfsrapporten van Nederlandse en Belgische bedrijven vergemakkelijken zakelijke afspraken. Deze rapporten geven een reëel beeld over de financiële toestand van een onderneming.

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden; de spelregels tussen koper en verkoper. Het gebruik van voorwaarden wordt vaak onderschat.

Neem uw algemene voorwaarden serieus bij elke deal die u sluit. Te vaak wordt er slordig mee omgegaan, waardoor problemen op termijn steeds groter worden. De rechten die de voorwaarden kunnen ontlenen, maken het een stuk makkelijker als een verschil van inzicht of wijziging in de plannen ontstaat.

Wenst u nazicht of opmaak van algemene voorwaarden, dan kunt u bij ons terecht.

Ondernemerspakket

Het ondernemerspakket is ontwikkeld voor ondernemers die de drempel te hoog vinden om juridisch advies in te winnen. Internet wordt vaak gezien als antwoord op al uw vragen, maar pas op bij juridische kwesties. De kans dat u een onvolledig antwoord vindt is aanzienlijk.

Ondernemers stappen vanwege de hoge kosten niet snel met hun vraag naar een advocaat.

Daarom bieden wij het Ondernemerspakket aan.

Vaak geven wij gratis antwoord op uw juridische vragen. En als de vraag complexer is, dan geven wij op voorhand aan hoeveel het antwoord gaat kosten.

Bovendien hanteren wij sterk gereduceerde tarieven als u gebruik maakt van ons ondernemerspakket.

Keurmerk

De incassomarkt is wellicht de enige branche die tot de verbeelding spreekt.

Een keurmerk zal de markt beter reguleren en transparanter maken. Helaas trekt de staatssecretaris daar niet zo hard aan. De Wet zou volgens de staatssecretaris daarin voldoende rechtsbescherming bieden.

Inmiddels zijn twee instanties zelfstandig georganiseerd. Bij NVIO en VCMB zijn  creditmanagementbedrijven aangesloten die op regelmatige basis samenkomen om de ontwikkelingen in de markt te bespreken.

Internationaal is Nederlands Incasso & Advies Bureau ook aangesloten bij League International for Creditors (LIC), waarmee wereldwijd op een betrouwbare en transparante manier incasso’s worden behandeld.

Huurzaken

Heeft u problemen met uw huurder en komt er niet uit? Neem dan contact op met onze juristen. Zij zijn gespecialiseerd in huurrecht.

Ook voor huurcontracten kunt u bij ons terecht.

Faillissementen

Dreigt uw onderneming in een faillissement te geraken? Of wilt u een faillissement voor een debiteur aanvragen? Dit vraagt om expertise. Dergelijke trajecten dienen met de meeste zorgvuldigheid te worden aangepakt. U kunt zich hierbij laten bijstaan door onze juristen.

Arbeidsrecht

Heeft u werknemers? Dan is het raadzaam kennis te hebben met een goede arbeidsjurist. Arbeidsrecht is het meest dynamische rechtsgebied dat er is. Een aanzienlijk aantal wijzigingen zijn de afgelopen periode in de Wet doorgevoerd. Deze kunnen nogal van (financiële) invloed zijn op de huidige arbeidscontracten en uw onderneming.

Laat u daarom regelmatig informeren over de in en outs van het arbeidsrecht. Welke gevolgen deze kunnen hebben op uw onderneming.

Met een ondernemerspakket blijft u altijd voordelig op de hoogte.

Factoring

Factoring is een alternatieve financieringsvorm voor ondernemers. Bij deze vorm van financiering betaalt de factoringmaatschappij verkoopfacturen direct uit.

Via onderstaande knop wordt u doorgeleid naar onze dochteronderneming, gespecialiseerd en uitgerust in Factoring.

B2C – B2B

Het Nederlands Incasso & Advies Bureau is gespecialiseerd in het invorderen van facturen bij particulieren en bedrijven.

In eerste oogopslag lijkt de methode van invorderen hetzelfde, alleen de werkelijkheid is weerbarstiger.

Een wezenlijk verschil ontstaat tussen invorderen bij particulieren en bedrijven. Wanneer deze geldende regels niet in acht worden genomen, zou dit voor extra kosten kunnen zorgen bij de invordering.

Vraag onze juristen, zij helpen u graag.

Goodie bag

Wilt u graag een persoonlijk gesprek met één van onze consulentes aan kantoor. Dan kan dit door op onderstaande knop een afspraak rechtstreeks te maken.

Natuurlijk komen wij niet met lege handen bij u aan. De consulente neemt een leuke Goodie Bag voor u mee.